PDA

View Full Version : SWF Overlays?



qrnster
08-25-2005, 11:46 PM
Does anyone know if you can use an swf as an overlay? It would be really cool for GEWar, to have a simulation of things like armies in battle.

araT
08-26-2005, 02:34 AM
I think the limitations are to Image files.. you might have to settle for an animated gif or png :slant: I'm not even sure in animated images will play..

T.

Mickey
08-26-2005, 02:36 AM
I'm not even sure in animated images will play..
Nope, they won't. They just show the first frame of the image.

The closest to an animation I've seen is a clock someone had built. It was a network link with a refresh time of 1 second, so it sort of looked like it had animation.

I would think one of the next few updates will at least allow for animated .gifs, but I have no idea...