PDA

View Full Version : Army Names



Stanley
09-07-2005, 10:26 PM
I've been fooling with the army names, and I think I've found something that Mick needs to fix ASAP.

I can put new placemarks in my Army names!

F</name><Placemark><visibility>1</visibility><name>Google Headquarters</name><Point><coordinates>-122.0839,37.4219,0</coordinates></Point></Placemark><name>Second Army

That's not good.

Sorry for the many times you loaded today and got some invalid parsing error!, my bad

Lukepuuk
09-07-2005, 10:33 PM
Sorry for the many times you loaded today and got some invalid parsing error!, my bad

eh? How did you do that?

Stanley
09-07-2005, 10:42 PM
eh? How did you do that?

By breaking the rules. Duh.

Here's an example. Do this, and refresh your GECities KML file:

Rename any visible army to the following:

F</name><Placemark><visibility>1</visibility><name>GoogleHQ</name><Point><coordinates>-122.0839,37.4219,0</coordinates></Point></Placemark><name>Some army name

This will add a point placemark to the map at GoogleHQ. For everyone who does this, there will be another point at GoogleHQ. It'll be fun:)

War_Peace
09-07-2005, 10:43 PM
I did what u said and added a placemark to Google Campus

Stanley
09-07-2005, 10:45 PM
I've decided not to deal with you any more.

You're strange, harrassing, and just plain annoying.

Please don't PM me, I haven't put you on my ignore list yet, but I'm going to very very soon.

Lukepuuk
09-07-2005, 10:46 PM
By breaking the rules. Duh.

Here's an example. Do this, and refresh your GECities KML file:

Rename any visible army to the following:

F</name><Placemark><visibility>1</visibility><name>GoogleHQ</name><Point><coordinates>-122.0839,37.4219,0</coordinates></Point></Placemark><name>Some army name

This will add a point placemark to the map at GoogleHQ. For everyone who does this, there will be another point at GoogleHQ. It'll be fun:)

I did it...but I dont notice anything??

Stanley
09-07-2005, 10:48 PM
go look at the googleHQ placemark.

It'll have 2 or three of them there.
:)

Lukepuuk
09-07-2005, 10:52 PM
go look at the googleHQ placemark.

It'll have 2 or three of them there.
:)

****, i really have to study more on php and scripts :dead:
Would never had thought of that.
But you said this could be dangerous for the server? So its better if I change my name back to normal?

Lukepuuk
09-07-2005, 10:55 PM
Well, I don't have any maplink.php or anything in it...but couldn't this crash the game if everybody did it?

Stanley
09-07-2005, 11:22 PM
for example.... you could overlay the entire US with a picture of a pirate keyboard thingy

LOL

War_Peace
09-07-2005, 11:32 PM
WHOA!! That's awesome :) :lol:
That picture is cool by the way...

Lukepuuk
09-07-2005, 11:37 PM
thats amazing...hope mickey sees it too :P

rasqual
09-08-2005, 12:02 AM
LOL!

Nice. Yeah, I saw the overlay and thought I was looking at a case of good SQL injection, and instead it's XML injection. ;-)

Brilliant. Good work!

Man, you could do ANYTHING with this. LOL

edit: How about parking cotton and oil icons in the field to reserve the space for yourself for later? Breakable, but it'd discourage squatters.

;-)

Stanley
09-08-2005, 12:06 AM
thanks, I was thinking it'd be fun to put different images over your cities, IE, I could put a "YOU SUCK, DON"T BOTHER" image over cape town. it'd be fun, and kinda easy.

rasqual
09-08-2005, 12:12 AM
Still chuckling as I look at the overlay. I was down-space-down-space-down-space'ing like mad in the armies to find the culprit. I coulda just pulled up the thread instead. ;-)

Lukepuuk
09-08-2005, 12:18 AM
thanks, I was thinking it'd be fun to put different images over your cities, IE, I could put a "YOU SUCK, DON"T BOTHER" image over cape town. it'd be fun, and kinda easy.

How about: I can play god in this game, so don't bother :lol:

rasqual
09-08-2005, 12:28 AM
Dang. Would it be possible to inject GETs that would even control other people's armies, trade their commodities on their behalk, and so forth? I think so.

Lukepuuk
09-08-2005, 12:31 AM
Dang. Would it be possible to inject GETs that would even control other people's armies, trade their commodities on their behalk, and so forth? I think so.

I'm not volunteering for a test ride here :cool:

rasqual
09-08-2005, 01:35 AM
Whokay, I did mine a bit differently. Not to wear my politics on my chest or anything . . .

;-)

Mickey
09-08-2005, 02:36 AM
I must say, that was very creative. It should all be stopped now, as I have it check for certain illegal characters, as well as limit your army names to 15 characters.

Those that have played with this security hole, please change your armies back to normal names as soon as you read this.

Again, good find.

Thanks,
Mickey