PDA

View Full Version : No troop #'s in home base battles.



Stanley
09-16-2005, 04:26 PM
Hey Mickey,

Never mind that this guy killed 450,000 troops in one swat. I have a feeling this is some god-like avatar getting back at me for smooshing the little-guy.



Your home base was attacked by Big-Bug. 6 of your armies were killed in the battle.

Shouldn't there be some troop #'s in there?

Lukepuuk
09-16-2005, 04:33 PM
Big-Bug is coming for my city....is he that strong? :|

Stanley
09-16-2005, 04:51 PM
is he that strong? :|

Yes.

And that's from me.

Lukepuuk
09-16-2005, 05:10 PM
Yes.

And that's from me.

Thanks for the info. I choose to spare my armies the humiliaton and retreated.

Beezer
09-16-2005, 05:13 PM
Thanks for the info. I choose to spare my armies the humiliaton and retreated.

That's a shame. For a price, you could have hired mercs to soften him up before he was able to attack your city.

http://www.googleearthhacks.com/forums/showthread.php?t=2459

Mickey
09-16-2005, 08:06 PM
Never mind that this guy killed 450,000 troops in one swat. I have a feeling this is some god-like avatar getting back at me for smooshing the little-guy.
He's been taken care of.



Shouldn't there be some troop #'s in there?
Not on home base attacks. Well, there should be, but I haven't coded it yet...

War_Peace
09-16-2005, 08:42 PM
That's a shame. For a price, you could have hired mercs to soften him up before he was able to attack your city.

http://www.googleearthhacks.com/forums/showthread.php?t=2459

:rofl: ahahahahah you're like those annoying salesmen... :lol:

Beezer
09-16-2005, 09:30 PM
:rofl: ahahahahah you're like those annoying salesmen... :lol:
I gotta try and sell my services!!