PDA

View Full Version : london canada



jokosr
09-25-2005, 01:38 AM
when looking for jewels in london canada when using the fly to, it takes you to london england not Canada

andrew1
09-25-2005, 01:54 AM
when looking for jewels in london canada when using the fly to, it takes you to london england not Canada
!!!! :rofl: !!!! :rofl: !!!! :rofl:!!!! :rofl: !!!!
I DONT THINK THERE IS A LONDON CANADA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sinner
09-25-2005, 01:58 AM
As a resident of the above named city ... IT DOES EXIST!!
And I have no problems when hunting for Jewels...

Lukepuuk
09-25-2005, 02:18 AM
Actually, London Canada does exist...
I think this is more a Google Earth problem then a GEwar problem.

Either they haven't added the city or under a different description?
Think the first though.
Searched the neighbourhood to see if it was misplaced here but can't find it.

TheMightySquigglies
09-25-2005, 09:48 AM
when using the fly to type "London, Ontario, Canada" and you'll be fine

Lukepuuk
09-25-2005, 01:53 PM
Good catch man.
Is it possible to change this in the citiesfile so it's written like that in the game?

Beezer
09-25-2005, 01:57 PM
Good catch man.
Is it possible to change this in the citiesfile so it's written like that in the game?
Consider it done.

Lukepuuk
09-25-2005, 02:04 PM
Consider it done.

Wow, thats fast.
Thanks Beezer :cool: