PDA

View Full Version : diamond mine?



The Ruler
09-26-2005, 01:48 PM
when i try to make a diamond mine i get this?

Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /makediamondmine.php on line 42

Sorry, your hold on that location has been released. Please find a new location.

my homebase worked, but i cant set a mine?

this is error for being to close?

War_Peace
09-26-2005, 01:49 PM
when i try to make a diamond mine i get this?

Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /makediamondmine.php on line 42

Sorry, your hold on that location has been released. Please find a new location.

my homebase worked, but i cant set a mine?

Well, lucky one... Happened to me once... Some other guy was quicker, try again... ;)

The Ruler
09-26-2005, 01:49 PM
yes that is what the error sais, but it happened 3 times, i thought this would be VERY unlucky.
ill try again

The Ruler
09-26-2005, 01:52 PM
4 and 5th time i got same error, maby there are a lot of new people?

Timmetie
09-26-2005, 01:59 PM
odd, i just get the occational "Our records show there is already a mine here, error" (not a direct quote).

War_Peace
09-26-2005, 02:04 PM
4 and 5th time i got same error, maby there are a lot of new people?

In that case, you will have to wait for Mickey...

Mickey
09-27-2005, 01:20 AM
when i try to make a diamond mine i get this?

Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /makediamondmine.php on line 42

Sorry, your hold on that location has been released. Please find a new location.

my homebase worked, but i cant set a mine?

this is error for being to close?
No, it's a bug on my part. I may have found it. Still getting the error?