PDA

View Full Version : Multi armies in one City?



ESEA
09-26-2005, 07:39 PM
Now that we got this alliance thing going how about allowing the different armies of your alliance in one city? :menacing:

Mickey
09-27-2005, 01:07 AM
Now that we got this alliance thing going how about allowing the different armies of your alliance in one city? :menacing:
Eventually, maybe. :)

Lukepuuk
09-27-2005, 01:56 AM
I think this idea would only do good if the largest army within a city would be the first to be attacked.

Timmetie
09-27-2005, 05:41 AM
i say the armies that "own" the city should be attacked last, let the allies take the blow first. This way you dont have to code for the owner losing all armies but an ally still being there.

And i dont think an allied army send somewhere to help would cower in the middle, so realism wins as well!

rasqual
09-27-2005, 06:06 AM
What about saber rattling and, on the diplomatic side, brinksmanship?

Mickey, you simply MUST code for brinksmanship and saber rattling.