PDA

View Full Version : to convert ones armies



Timmetie
09-27-2005, 04:39 PM
i really need about 2000 geo's, but my armies wont go back in the box?

/me lights the Beezer Signal

is it a plane? etc..

;-)

Lukepuuk
09-27-2005, 04:43 PM
i really need about 2000 geo's, but my armies wont go back in the box?

/me lights the Beezer Signal

is it a plane? etc..

;-)

hahahahaa where do you come up with them?

Beezer
09-27-2005, 05:56 PM
i really need about 2000 geo's, but my armies wont go back in the box?

/me lights the Beezer Signal

is it a plane? etc..

;-)
I might throw some geo's your way if your alliance wasn't already dominating the standings......

Lukepuuk
09-27-2005, 06:15 PM
not dominating....liberating :)

Timmetie
09-27-2005, 06:34 PM
i'm sorry beezer, just my way of saying you rock for giving the poor noob some geo's :D

Beezer
09-27-2005, 06:36 PM
i'm sorry beezer, just my way of saying you rock for giving the poor noob some geo's :D
No worries. I figured it was something like that.

I'm just trying to encourage all the new people to play. The more that play, the better the game gets.

Timmetie
09-27-2005, 07:00 PM
aah now is see.. those are other people trying to play the game!

they look so small from my big tower made of some white material which name i will not say cause it would make things too obvious.

;-)

but seriously, i fully agree. and its quite logicall, the more people, the more happening the more fun!