PDA

View Full Version : Allied troops setting off proximity alerts



blitzkrieg
09-29-2005, 11:06 AM
Is it possible for armies of allies to not change the colour of cities in my GEwar page?

I don't think I need the alert that lukepuuk is sending 3.875 Million troops to my city ...... well maybe the cook needs a warning.

Thanks in advance, Blitzkriegmj

Beezer
09-29-2005, 12:43 PM
Is it possible for armies of allies to not change the colour of cities in my GEwar page?
Good idea. I'd like to see this implemented as well.


I don't think I need the alert that lukepuuk is sending 3.875 Million troops to my city ...... well maybe the cook needs a warning.
If I was your cook, I'd be pissed.

War_Peace
09-29-2005, 01:27 PM
Feature Suggestions...

And yes, it is a great idea...

Beezer
09-29-2005, 01:54 PM
Moved from Bugs to Feature Suggestions.

Mickey
09-29-2005, 05:26 PM
I looked into this already and it's a bit trickier than I expected (due to the way it was previously coded). It'll get done eventually, though.

Lukepuuk
09-29-2005, 08:13 PM
3.875 million troops? darn that would really cost a lot :shock:
Though maybe it will work psychological ;)

Beezer
09-29-2005, 09:23 PM
3.875 million troops? darn that would really cost a lot :shock:
Not for someone with your finances......

Lukepuuk
09-29-2005, 09:37 PM
I know a LOT of people with more geo's then me :whoa:
Mickey can look into bankaccounts ;), he can vote for that.
That many troops or even half of it would drain my bankaccount in a few days.

blitzkrieg
09-29-2005, 10:03 PM
3.875 million troops? darn that would really cost a lot :shock:
Though maybe it will work psychological ;)


Hehehehe let the psychological warfare begin :lol:


BTW, I put it in bugs because it already is a feature, it just needed a tweak. Bit of a grey area, sorry for any confusion caused.

War_Peace
09-29-2005, 10:10 PM
BTW, I put it in bugs because it already is a feature, it just needed a tweak. Bit of a grey area, sorry for any confusion caused.

This is not a bug... A change in the features is also feature suggestion, don't you think??...

I don't think any confusions caused... ;)