PDA

View Full Version : Exporting GE 3D imagery



Mario
10-03-2005, 05:46 PM
Has anyone had succes in exporting GE 3D imagery to other applications?

araT
10-10-2005, 09:04 AM
As far as I know it cant be done.. There is nothing to convert kmz to.. well, anything!.. I'm also pretty sure it would be against Google's End User Agreement - There are easier ways to find free 3D models, do a Google search for them..

T.

Mario
10-13-2005, 01:32 AM
Hi araT

Wasn´t thinking of converting .kmz to anything but using the GE cache.
I know there are other 3d models available, have several of them but the GE imagery is better than anything else available within my budget.
I bought GE plus to be able to use my gps with it and the functionality still leaves too much to be desired insofar as it works at all. How does that fit into the End User Agreement?
Even if GE were working fine, the track analysis/creation options in other applications are vastly superior.

Sorry, just venting. Still interested though.

mario