PDA

View Full Version : Fields - Oil/Cotton/Diamond



reklats
10-10-2005, 01:30 AM
I've never gotten a chance to own a cotton field.. every time I look in the fields it's **** full. :(
Maybe with all the talk of scripting and such, someone will write a script to find an open spot and plant some cotton!

TheMightySquigglies
10-10-2005, 11:16 AM
I dont think there is an open spot. You just need to be lucky. I've created one cotton field in about 18 days.

reklats
10-10-2005, 01:22 PM
Yah, that's what I'm talking about. I haven't been able to get a field up in time and now my army has used up my resources and since I have a large army I can't get jewels so I'm basically FUBAR now. Someone send me some money. ;)

Beezer
10-10-2005, 02:29 PM
Yah, that's what I'm talking about. I haven't been able to get a field up in time and now my army has used up my resources and since I have a large army I can't get jewels so I'm basically FUBAR now. Someone send me some money. ;)
How about I send an army to reduce the size of your army?? That should help you reduce costs.

Just tell me which city to send it to. ;)

reklats
10-10-2005, 03:23 PM
Geez, I would but I need those .6 geos.. ;(

hehe