PDA

View Full Version : The All Time Best Cheater



anthonywitt
10-14-2005, 07:10 AM
The below is one of 18 armies.

He is the best cheat on the game. My hat is off to Rasqual!

Attacker size: 148411 troops
Defender size: 11000100 troops

Defending army lost 12258 troops.
Attacking army lost 7638 troops.
Attacking army lost 18025 troops.
Attacking army lost 20095 troops.
Defending army lost 16086 troops.
Attacking army lost 19029 troops.
Attacking army lost 1406 troops.
Defending army lost 4953 troops.
Attacking army lost 11996 troops.
Defending army lost 7394 troops.
Attacking army lost 14040 troops.
Attacking army lost 15425 troops.
Defending army lost 5160 troops.
Attacking army lost 18341 troops.
Defending army lost 13952 troops.
Defending army lost 17726 troops.
Attacking army lost 6055 troops.
Attacking army lost 14337 troops.
Attacking army lost 7401 troops.

socrates
10-14-2005, 07:27 AM
It could be he's fighting with his alliance funds... hmmmm
everyone else will be picking up the cities he attacks with 100 man armies... ??
could be could...
but how much does a 11 million troops cost !??!

I don't even know howmuch 1 million cost....

anthonywitt
10-14-2005, 07:33 AM
His alliance did not have that many geos with some sort of cheat

Beezer
10-14-2005, 12:34 PM
That is a huge army.

Wow.

anthonywitt
10-14-2005, 01:00 PM
I have reconed three of his armies and all three are 11 million troops each.
Thats 770.000 geos per army. Cant do that scripting.

brodie2219
10-14-2005, 01:07 PM
how can someone get that many troops, he must have over 2.1 billion troops to make those armies..=[

rasqual
10-14-2005, 01:13 PM
The procedure is simple, requiring only a scrap of window screen, waxed paper, some bleach, and a galvanized spoon . . .

rasqual
10-14-2005, 01:33 PM
how can someone get that many troops, he must have over 2.1 billion troops to make those armies..=[
At the moment, 4,906,751,008. ;-)

Lukepuuk
10-14-2005, 01:36 PM
What is the max number of troops you can add at once? 50.000?

You don't tell me you added all those troops by hand there are you???

Beezer
10-14-2005, 01:40 PM
What is the max number of troops you can add at once? 50.000?

You don't tell me you added all those troops by hand there are you???
The max is 25,000.

If he added them all by hand I'd be surprised. I'd also be impressed that he had the paitence to sit there and add them all.

War_Peace
10-14-2005, 01:45 PM
What is the max number of troops you can add at once? 50.000?

You don't tell me you added all those troops by hand there are you???

You had big armies too. I knew that the top is 25,000 and you should have known better?? :confused:

How did that happen?

Beezer
10-14-2005, 01:47 PM
You had big armies too. I knew that the top is 25,000 and you should have known better?? :confused:

How did that happen?
I think most of the big players had large armies at one point, but I seriously doubt any of us had armies as large as what Rasqual is trotting around the globe.

rasqual
10-14-2005, 01:54 PM
What is the max number of troops you can add at once? 50.000?

You don't tell me you added all those troops by hand there are you???
The form implements a POST method. That could be scripted, but it's just as easy to use a bookmarklet to change the page to use a GET method. Then you can read the submitted URL, modify it as needed, and submit very different values for parameters in the address bar.

Check the very top bookmarklet on this page:
http://www.squarefree.com/bookmarklets/forms.html

I use this sucker several times a week for diverse purposes.

Scripters can also profit from using (for IE) a tool called ieHTTPHeaders, which will eavesdrop on the POST traffic. I find it faster and simpler than parsing out html with my eyeballs to grok the form fields.
http://www.blunck.info/iehttpheaders.html

I added 10 million troops with a single GET -- one per army. I did script this -- but I used a GET to keep it simple. Also, Excel is absolutely indispensable for building the myriad strings that constitute the GETs.

But none of that is a bug, nor even cheating. Not at all. The question is where I got the geos to enlist all those troops! ;-)

Mickey
10-14-2005, 02:30 PM
But none of that is a bug, nor even cheating. Not at all. The question is where I got the geos to enlist all those troops! ;-)
Care to share that information, maybe via PM?

rasqual
10-14-2005, 02:37 PM
Care to share that information, maybe via PM?

Mickey, this is where all the players in the game basically dump the Gatorade cooler over your head for a job well done. ;-)

Yeah, but doggonit, I'm trying to get to work!

BRB