PDA

View Full Version : Jewel hunting



bueth
10-15-2005, 08:50 PM
If there is twice the same city one after another, u get an error and you need to get one page back to retry.

You could prevent that from happening if it wouldn't be possible that that the same city get selected twice. I known that the possibity that it happens gets smaller as more cities there are. But I wanted to let you know.

Greets

Timmetie
10-15-2005, 10:02 PM
i dont get any problem.

Mickey
10-15-2005, 10:11 PM
I thought I had coded it so that you don't get the same city twice...

I'll look into it later.

bueth
10-15-2005, 10:17 PM
I thought I had coded it so that you don't get the same city twice...

I'll look into it later.

I was hunting jewels for approx 5 hours today. :whoa: It happened just once.

Timmetie
10-15-2005, 10:47 PM
I thought I had coded it so that you don't get the same city twice...

I'll look into it later.

have gotten it twice today, i usually just refresh the KML thingy and reclick the jewel.

TheLeveller
10-15-2005, 11:13 PM
Twice here. I just zoomed out into orbit and then back in. Maybe that's not the solution, but works for me.

fischi86
10-16-2005, 10:41 AM
Yesterday I had 3 times the same city in the sequel.