PDA

View Full Version : security codes do not match



jokosr
10-29-2005, 07:09 PM
i am getting alot of these errors..not matter if its jewels hunting or converting into geos. I have been very careful and make sure the numbers are correct but still get errors.. am i doing something wrong??

speedfreak227
10-29-2005, 08:03 PM
i find that sometimes there's a character that LOOKS like an 8 (tipped over) but it's just junk.

occasionally you have 4 number code instead of a 5 number code.

speedfreak227

Mickey
10-29-2005, 09:19 PM
i find that sometimes there's a character that LOOKS like an 8 (tipped over) but it's just junk.
Actually, it's a zero.

War_Peace
10-29-2005, 09:46 PM
i find that sometimes there's a character that LOOKS like an 8 (tipped over) but it's just junk.

occasionally you have 4 number code instead of a 5 number code.

speedfreak227

This means that we can ignore zeros. Hmmmm... Also, entering zero for army name does not count...

Yep, we can ignore all zeros as the first character...

We can write 8875 instead of 08875 but not 8875 for 80875 or for 88075 or for 88705 or for 88750... :spin:

maxxxheimer
10-29-2005, 09:58 PM
i've never tried that, my security codes always work :whoa:
but leaving away the zero at the beginning... nice ;)

speedfreak227
10-29-2005, 10:56 PM
actually i didn't even think it looked like a zero!!! i thought it was an eight.

and sometimes if it's really late (or early once you've gone past late) i think it's a 3 that's gone terribly wrong.

but now that you mention it, a zero makes sense.

strange


speedfreak227

jokosr
10-30-2005, 02:03 AM
thanks for the help.. it was that 8 or zero...