PDA

View Full Version : adding new cities



Radeon
11-03-2005, 11:09 PM
Hey im just asking if you guys are gonna add any new cities latley... So i can have an idea if you will add some after the reset.. Just asking..

cowtreky
11-04-2005, 05:28 AM
Hey im just asking if you guys are gonna add any new cities latley... So i can have an idea if you will add some after the reset.. Just asking..


I think many people are wonder this as well.

Master Of War
11-04-2005, 04:40 PM
I really hope they do add some new cities, then i might actually be able to take some :lol: :rofl:

His Lord Uberdude
11-04-2005, 07:26 PM
They'll add some when we get past 1000 players, is my guess. They wanna keep the fight going for cities....

Beezer
11-05-2005, 04:12 AM
I might be adding a few before the next reset. Africa seems quite barren....... ;)

birq
11-05-2005, 04:36 AM
I might be adding a few before the next reset. Africa seems quite barren....... ;)

Same goes for Australia

Radeon
11-05-2005, 06:15 AM
Ok thx beezer.. I want to have an idea where to place my homebase after the reset...

araT
11-05-2005, 06:58 AM
Radeon; back in the days when I was still playing, i used the antarctic penninsula ;)

T.

blitzkrieg
11-07-2005, 08:34 AM
I might be adding a few before the next reset. Africa seems quite barren....... ;)


Oh thankyou for opening up this hornet's nest, Beezer. See the city requests (well give me a minute or 60)

socrates
11-07-2005, 09:58 AM
mid and west Asia is quite empty too ... ;)

blitzkrieg
11-07-2005, 10:32 AM
Okay I've posted all the cities I found over 1,000,000.... phew 19 cities!

Don't get me started on Asia! :lol:

Radeon
11-07-2005, 12:12 PM
Jeez nice work man.. someone give this guy a usb massager! :lol: