PDA

View Full Version : Serious security bug



whoknows832
11-29-2005, 08:10 AM
Hi there,

i found a way to infiltrate the system...as you can see im on #1 on the players list...

...and al the money and troops :)

well...whom must i tell that? is mickey the right person?

greetings

WhoKnows832

maxxxheimer
11-29-2005, 08:12 AM
you found a bug...
how else is it possible to take over the world? :slant: :whoa: :shock:

yes, normally you should PM mickey, but he hasn't said anything since weeks. his inbox must be really full...

whoknows832
11-29-2005, 08:16 AM
NEW WORLD ORDER - *lol*

well...but ive got a suggestion to make:

speed up the troops when the moving from a to b...

...i think it just takes toooooooo long! maybe half the time is sufficent!

actually its not a bug...its more a security issue

bueth
11-29-2005, 09:23 AM
actually its not a bug...its more a security issue

as the other bugs were...

i'm still hoping to have a development group at some time... it's just not possible for a single programmer to take care of everything. and it seems as there are some real problems in checking vars...

araT
11-29-2005, 09:26 AM
Whoknows; PM me all the details about the security hole and exactly how you go about exploiting it, and we will get on to fixing it ASAP :)

Also, please dont tell anyone else about how to do this (no matter how much they beg), we dont want to go banning a load of people because they are all cheating.

- LOCKED -

T.