PDA

View Full Version : Best Memory Cache Size



Assassin
07-26-2005, 09:45 PM
What are your experiences with this setting. First I had 64 MB with my 768 MB Ram, then 256, this made the System somewhat sluggish and now I have 128 MB. What are you settings with your RAM-Size?

Or is there any "rule", like a third of your RAM or a quarter?

Steeefan
07-26-2005, 09:54 PM
I'm running GE at 32mb cache with 512mb RAM.

rodan
08-06-2005, 10:05 AM
I'm running GE at 256mb cache with 1024mb RAM.