Results 1 to 9 of 9

Thread: Structurally Deficient Bridges discussion

  1. #1
    Super Moderator Captain Hornblower's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Koblenz, Germany
    Posts
    1,904

    Default Structurally Deficient Bridges discussion

    This is a discussion thread for the following file:

    Structurally Deficient Bridges

    Placemark collection containing the locations and detailed information of approximately 70,000 "Structurally Deficient" bridges in the United States.


  2. #2
    Super Moderator Captain Hornblower's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Koblenz, Germany
    Posts
    1,904

    Default

    I don't know if I really like this file because of this huge number of "structurally deficient" bridges.

    Anyway, pretty funny was the circle without any pins in the middle of the GE screen. When you move the globe, always the center of the GE screen is without pins. And a little bit outside there is another circle of "highlighted" pins. Looks weird.

    However, cool contribution

    Software is like entropy. It is difficult to grasp, weighs nothing, and obeys the second law of thermodynamics; i.e., it always increases.
    Norman R. Augustine

  3. #3
    Moderator Emeritus Appletom's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    El Paso, Texas
    Posts
    1,277

    Default

    It took me awhile to find it, but that circle behavior is bizarre. I noticed it in the Northwest and Northeast, but not in the Southwest and Southeast.

    You have to adjust altitude to get the "circle effect", the Northwest seems to show it best at about 2,000 KM altitude.

  4. #4

    Default

    Ya, there still isn't really an easy way to put 70,000 placmarks into Google Earth. I think it does that circle thing because it has soem kind of limit as to how many placemarks can be displayed at once.

    You should have seen it before I split it up into 5 regions.

    Matt

  5. #5
    ṨῤἵḋểṙẊƻƻ SpiderX22's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Massachusetts
    Posts
    3,911

    Default

    Doesn't seem to work..
    ٩(̾●̮̮̃̾Ľ̃̾)۶

  6. #6
    Super Moderator
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Denmark
    Posts
    2,777

    Default

    You are right. It doesn't work for me either.

  7. #7

    Default

    I'll check on it. I think it should still be on my server.
    Matt Fox

  8. #8

    Default

    Can you replace the file with the one attached? It got moved to a different server.
    Attached Files Attached Files
    Matt Fox

  9. #9
    Moderator Emeritus Appletom's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    El Paso, Texas
    Posts
    1,277

    Default

    Got it Matt - thanks for the quick fix.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •