Results 1 to 3 of 3

Thread: Roads layer dont appear.

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2009

    Default Roads layer dont appear.

    Cant get roads data to appear, it were working always but today it, does not show anymore, though all other layers including traffic work.

    The icon in lower right corner simply show no activity when i check roads layer for any part of globe.

    Clearing cache does not help, also changing OpenGL/DirectX and safe mode does not fix problem, waiting for any advice.

  2. #2
    Moderator Emeritus Appletom's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    El Paso, Texas


    JohnLara - welcome to GEH.

    The roads layer shows up just fine here. Since that is data streamed from Google, not sure what would be causing your problem. Can you try to recreate on another computer?
    Last edited by Appletom; 09-03-2009 at 02:53 PM.

  3. #3
    Super Moderator Munden's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Maryland, USA


    Something might not be stable with GE. I was frustrated last night that the Populated Places weren't showing up anywhere. I tried everything I could to get them to show up. I am fairly certain I even restarted GE, although I didn't reboot my computer.

    After powering up today, it's working fine again. If you try restarting GE, JohnLara, and it doesn't fix it I would try to reboot your computer.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts