Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 18

Thread: select server

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    6

    Default select server

    i try to conect to KH server but doesnt conect

    any ideas?

  2. #2
    Super Moderator Captain Hornblower's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Koblenz, Germany
    Posts
    1,904

    Default

    What server?

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    6

    Default

    this



  4. #4
    Super Moderator Captain Hornblower's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Koblenz, Germany
    Posts
    1,904

    Default

    Sorry, but I've never seen that box before and I can't find it in my GE...

  5. #5
    Senior Member felipeboralli's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Brazil
    Posts
    106

    Default

    are you trying to use the pro or plus version? this may be a problem with the login server. check your firewalls and acessibility to Internet.
    "Surfing on the waves of sound..."

  6. #6
    Senior Member hypeserver's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Chicago,IL
    Posts
    284

    Default

    Quote Originally Posted by jaff
    this


    hmmm never seen that in GE before my GE always logs in through the default GE server. Quite possibly if it doesn't connect it can be a server crash.
    Check out the all new hYpe Entertainment to see some of my cool music remixes. Just go to hYpe Entertainment

  7. #7
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    6

    Default

    ok i got it fixed.....is there at anytime we are gona get the full earth to look at?


    cos some parts are jus blur

  8. #8
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1

    Default Couldnot contact kh.google.com

    How did you fix the problem of GE not able to connect to kh.google.com?

  9. #9
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1

    Default

    is there any other servers i can use?? besides kh server

  10. #10

    Default

    Quote Originally Posted by mhbengal
    How did you fix the problem of GE not able to connect to kh.google.com?
    I'm also interested. Did you find a fix for this?

    I would appreciate any help you can provide.

  11. #11
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    6

    Default

    add me to msn general_jaffa@msn.com

  12. #12
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1

    Default loging to server

    Hi,
    i can┤t login either, please somebody advice

  13. #13
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1

    Default same problem

    i just tried google earth for my first time... and i my last

    i have already visited over 10 different sites stating this exact same question dating as far back to the beta testing of keyhole.

    and as far as i can tell, no answer. some days it'll work and some days it wont....

    it use to be an understood rule that you never download the first version of any microsoft program.. esp. if its free, maybe we should up this to... never.

    i would however be curious to see if any solutions are brought forward...

  14. #14
    Licensed to Ban araT's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Sydney, Oz
    Posts
    1,244

    Default

    Holden: Google Earth is a GOOGLE program, not Microsoft... 99% of all GE users have never experienced this problem..

    Now, instead of flaming and providing us with no valuable information to fix your problem with.. how about you tell us what OS you're running (eg; XP pro SP2), and what build and version of GE you are running (eg;; GE pro 616) and I'll see what i can do for you.

    The only time I've seen this porblem occur was with someone trying to download a pirated version of pro.. they couldnt get on the server.. so my first suggestion for now is that you redownload the FREE build of GE from HERE ...

    T.

  15. #15
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    6

    Default

    NO MORE ADDING ME ON MSN PLZ....or i will be forced to get another msn addy

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •