Results 1 to 14 of 14

Thread: Resource conversion updates

  1. #1
    Administrator Mickey's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Posts
    2,462

    Default Resource conversion updates

    This is more functional than anything, as the rates didn't change or anything, but I made a good number of changes to the resource conversion area - some to help prevent cheating, some to make things easier on you.

    Convenience:
    - You can now convert multiple resources at once (some oil, some cotton, etc).

    Security:
    - You now have to enter a captcha code at the bottom before you can convert.
    - The script will pause for a few seconds before it runs to prevent the double-convert trick that would otherwise be discovered and exploited.

    Please play with it and let me know if you see any bugs or if you find a way to get around any of the security measures.

  2. #2

    Talking Yay!

    Finally you can convert more than one resource at a time! The security thing at the bottom will be a pain but I'll get used to it.

  3. #3
    Senior Member blitzkrieg's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    323

    Default

    Good one Mickey, just one more though....

    As a user interface feature is it posible to use a sliding bar instead of having to manual enter how many of each resource to convert - just slide the bar over to the right and 100% gets converted?

  4. #4

    Smile Great idea!

    Quote Originally Posted by blitzkriegmj
    Good one Mickey, just one more though....

    As a user interface feature is it posible to use a sliding bar instead of having to manual enter how many of each resource to convert - just slide the bar over to the right and 100% gets converted?
    That and/or a convert all button. Come on Mickey, it can't be that hard to make a little button...

  5. #5
    Senior Member blitzkrieg's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    323

    Default

    And then it can be added to the buy armies thing - who has had to buy 990 troops with 74.9 geos? keep going back and forward, back and forward, add 500, add 250, add 100, add 100, add 40, finally done....

    And probably a few more applications.

  6. #6
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2005
    Posts
    24

    Default

    I am not sure why the captcha code needs to be involved. I believe that any scripting that was being used on the page was so that you didn't have to go to the page 3 times to convert your resources. Making it so that you can do all three at once is a very cool way of doing things and should eliminate that problem. If there was a big problem with users trying to take advantage of your system then I am all for the captcha code. I will just have to take your word on it.

  7. #7
    Senior Member maxxxheimer's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    219

    Default

    great idea with the "convert-all-3-ressources-at-once-function".
    but i'm still missing the "convert all" button, because i don't like it to type in things like that: 209.45 . just hit the button, type in the code and...
    hope it's coming soon, Max

  8. #8
    Administrator Mickey's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Posts
    2,462

    Default

    I'll build in a convert all soon...

  9. #9
    Member patrickf's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Belfast, Northern Ireland
    Posts
    38

    Default Slight issue

    I didnt realise things had chanhed when i went to convert resources and entered in amount for diamonds and hit enter, it obviously came up and said codes didnt match, but then wouldnt let me convert again for a minute. Shouldn't it stop you converting again only if it was successful?

    Thanks

  10. #10
    Administrator Mickey's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Posts
    2,462

    Default

    Quote Originally Posted by patrickf
    Shouldn't it stop you converting again only if it was successful?
    It does now.

    Thanks.

  11. #11

    Default

    Quote Originally Posted by Mickey
    I'll build in a convert all soon...
    Define soon.

  12. #12
    Master of the Universe Beezer's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    In a house
    Posts
    524

    Default

    Quote Originally Posted by Blooper4912
    Define soon.
    Between now and next year.

  13. #13
    Licensed to Ban araT's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Sydney, Oz
    Posts
    1,244

    Default

    Quote Originally Posted by Blooper4912
    Define soon.
    A time not so far from now, but not immediate either.

    soon
    Pronunciation Key (sn)
    adv. soon·er, soon·est

    1. In the near future; shortly.
    2. Without hesitation; promptly: came as soon as possible.
    3. Before the usual or appointed time; early.
    4. With willingness; readily: I'd as soon leave right now.
    5. Obsolete. Immediately.



    T.

  14. #14
    Administrator Mickey's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Posts
    2,462

    Default

    Quote Originally Posted by Beezer
    Between now and next year.
    That's almost certainly true. I may try to work on it tonight, but if I don't get to it then it'll probably have to be next week.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •