Results 1 to 5 of 5

Thread: Setting up my base, HELP

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1

    Angry Setting up my base, HELP

    umm i followed the instructions on GEH and downloaded gehwar_homebase, loaded it up in GE and then it brought up the cross hair and i clicked on it and selected yes, then it brought up the browser and said i had to log in, which i did, and then it asked me to set up my base and download that same file again!!! I did that anyway and loaded it up and selected another place for my base, clicked yes, and it did the same thing! help please

  2. #2
    Licensed to Ban araT's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Sydney, Oz
    Posts
    1,244

    Default

    Hi!

    I have no idea what would be causing that endless cycle, maybe try checking the box to kep you logged in.. also, try leaving the browser window you logged in with open

    Let us know if this doesnt work

    T.

  3. #3
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    665

    Default

    my browser forgets im logged in as well sometimes, try logging in, keep the browser window open (also select remember password) and then place your base.

    it works for me with oil fields etc.

  4. #4

    Default

    Have you tried re-downloading google earth? The first time i downloaded it, it had problems

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    New York City
    Posts
    20

    Default same prob

    I had to uninstall GE and re-install it.. then I re-downloaded the files....spent an hour trying to setup my home base...before I tried this, and it worked.
    The sound of jet fighters is followed by the sound of freedom

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •