Results 1 to 7 of 7

Thread: managing scale

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    2

    Default managing scale

    Hi !
    ANY BODY KNOWS ABOUT MANAGING SCALE IN GE?
    I HAVE THE FREE VERSION OF GE & NEVER HAVE SEEN GE PRO OR GE PLUS DO THAY HAVE A SCALE TOOL?
    TNX 45 UR FAVOURS.

  2. #2
    Member cowtreky's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Brampton, Ontario
    Posts
    92

    Post

    Quote Originally Posted by sise
    Hi !
    ANY BODY KNOWS ABOUT MANAGING SCALE IN GE?
    I HAVE THE FREE VERSION OF GE & NEVER HAVE SEEN GE PRO OR GE PLUS DO THAY HAVE A SCALE TOOL?
    TNX 45 UR FAVOURS.
    Forgive me I have been playing GEH for a few months now and am wiling to help, but I do not understand the question. What do you mean by a managing scale?
    One foot in the stirup, the other on the transporter pad.

  3. #3
    Senior Member maxxxheimer's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    219

    Default

    Quote Originally Posted by cowtreky
    Forgive me I have been playing GEH for a few months now and am wiling to help, but I do not understand the question. What do you mean by a managing scale?

    to manage the scale, not a managing scale.
    there a scale tool but i dunno, i only use free version.
    and it has nothing to do with the game (me thinks) .

  4. #4
    Member cowtreky's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Brampton, Ontario
    Posts
    92

    Post

    Quote Originally Posted by maxxxheimer
    to manage the scale, not a managing scale.
    there a scale tool but i dunno, i only use free version.
    and it has nothing to do with the game (me thinks) .
    Currently I use the free version as well. At least untill the ads start popping up then I will upgrade.

    Back on track perhaps this inquiry should be directed towards one of the mods.
    One foot in the stirup, the other on the transporter pad.

  5. #5
    Licensed to Ban araT's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Sydney, Oz
    Posts
    1,244

    Default

    Even I have no idea what you mean sise, can you elaborate further?

    Thanks!, and welcome to GEH

    T.

  6. #6
    Super Muderator Stadsman's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    52░21'24.37"N, 4░51'13.83"E
    Posts
    261

    Default

    Quote Originally Posted by sise
    Hi !
    ANY BODY KNOWS ABOUT MANAGING SCALE IN GE?
    I HAVE THE FREE VERSION OF GE & NEVER HAVE SEEN GE PRO OR GE PLUS DO THAY HAVE A SCALE TOOL?
    TNX 45 UR FAVOURS.
    I assume you ask about the measuring tool to obtain distances? It can be found under the tools menu > measure.

    PS. Please do not use capital letters when writing a message - it is perceived as screaming and often considered quite rude

    Stadsman
    __________________

    "Sponges grow in the ocean. That just kills me. I wonder how much deeper the ocean would be if that didn't happen."
    -- Steven Wright

  7. #7

    Default

    Quote Originally Posted by sise
    Hi !
    ANY BODY KNOWS ABOUT MANAGING SCALE IN GE?
    I HAVE THE FREE VERSION OF GE & NEVER HAVE SEEN GE PRO OR GE PLUS DO THAY HAVE A SCALE TOOL?
    TNX 45 UR FAVOURS.
    Scale like you probably mean (such as 1"=2,000') doesn't really apply to GE because GE would have to know the size of your monitor to figure that out. Meters/pixel makes more sense, but there is no way to easily determine that.

    Matt

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •